Over Bird Control Solutions

Gregoire Distributie BVBA is sinds 1991 de verkoopsorganisatie geweest van Gregoire Tuinbouwmachines NV te Affligem. Aangezien tuinders heel wat problemen hebben met vogelschade heb ik me hierin steeds meer gespecialiseerd, en heb ik meerdere akoestische– en elektronische afschriksystemen ontworpen.

In 2007 hebben wij ons uitsluitend gespecialiseerd in professionele Bird Control (bestrijding van vogeloverlast) naar industrie en overheid toe, onder de naam Bird Control Solutions (www.birdcontrolsolutions.eu). Wij leveren en plaatsen vakkundig pensystemen, draadsystemen, electro pulssystemen (vergelijkbaar met klassieke schrikdraad, doch ontworpen om vogels te weren) , akoestische– en electronische afschriksystemen.

Ook bieden wij valkeniersdiensten aan waarbij vogels worden verjaagd met roofvogels en waarbij vogels worden afgevangen.

Dit betekent dat wij als enige een totaaloplossing kunnen bieden.

Aangezien wij heel veel aanvragen ontvangen van particulieren welke problemen hebben door vogeloverlast, hebben wij eerder besloten een webwinkel op te starten Weg met Vogels, zowel voor België als Nederland.

Hopelijk vindt u als bezoeker hier heel wat nuttige informatie!
Wij zouden het dan ook waarderen om uw mening hierover te hebben, laat dus gerust weten!

U kan ook enkele artikels lezen die verschenen zijn over ons in het maandblad Trends (26-11-2009) en de krant Het Laatste Nieuws (12-03-2009).

 

 

Gregoire Distributie BVBA
Nieuwe Kassei 4, 1790 Affligem
GSM 00 32 (0)475 82 39 47
FAX 00 32 (0)9 367 52 78
E-mail: info@birdcontrolsolutions.be
Ondernemingsnummer: BTW BE 0442 038 205

 

GREGOIRE DISTRIBUTIE bvba is een Belgisch bedrijf dat sinds 1991 gespecialiseerd is in professionele elektronische apparatuur voor het afschrikken van vogels en knaagdieren.

Wij verdelen 6 verschillende merken en méér dan 13 soorten apparaten, waaronder de uiterst professionele en doeltreffende SCARECROW toestellen.

U kiest voor ons omdat wij ervaring hebben in het vak. Eén van onze recente projecten is een uniek totaalconcept* waarbij de ervaring van verschillende bedrijven wordt gebundeld.

Op die manier verruimen wij onze kennis, zodat wij u steeds een volledige én professionele oplossing garanderen. ‘On the field’ is onze beste leerschool.

* All-In Formula, waarbij onze Electronic Bird Control (het gebruik van Akoestische- en andere middelen) wordt gecombineerd met onze Standard Bird Control (interventies door onze professionele valkeniers, Plaatsen en onderhouden van fuiken….)